Στιγμιότυπα από τη βραδιά του Ερευνητή…!

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, 6-12μ.μ. Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»… Μια συναρπαστική βραδιά αφιερωμένη στον Eρευνητή και την ‘Eρευνα στις Φυσικές Επιστήμες. Περιηγηθήκαμε στα πολυάριθμα επιστημονικά «περίπτερα» και στα πόστερ των εργαστηρίων, επισκεφτήκαμε τα εργαστήρια των ινστιτούτων και τον πυρηνικό αντιδραστήρα, μιλήσαμε με τους μαθητές των Πρότυπων Πειραματικών σχολείων και τους καθηγητές τους που μας εξήγησαν πως λειτουργεί η επιστήμη, είδαμε θεατρικές παραστάσεις για την επιστήμη και συναρπαστικά πειράματα και συνδεθήκαμε ζωντανά με το CERN και με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου για να πάρουμε μέρος στις συζητήσεις του FameLab!

Ξεχωρίσαμε το εκπαιδευτικό παιχνίδι που διοργανώθηκε στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ «Βρες τι σκέφτονται οι συμμαθητές σου!» στο οποίο οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων Δούκα  προσπάθησαν να μαντέψουν τις επιστημονικές σκέψεις των μαθητών του Βαρβακείου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου. Υπεύθυνη της διοργάνωσης ήταν η Δρ. Μαρίνα Σαγνού του ΕΚΕΦΕ «Δ» και παρουσιαστής της βραδιάς ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα παρακάτω:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s