Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Νέα εργαλεία για τη Βιώσιμη Διαχείριση του Περιβάλλοντος»

urban

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) σε συνεργασία το Fulbright Foundation Greece και ειδικότερα το Intercountry Lecturing Program, διοργανώνει  επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Εκπαίδευση σε Νέα Εργαλεία για τη Βιώσιμη Διαχείριση του Περιβάλλοντος».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Γυμνάσιο Νίκαιας (Μυλασσών και Αρμενίων Προσκόπων, 18450, Νίκαια, τηλ. 2104917751) την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. και απευθύνεται σε 26 εκπαιδευτικούς της  ΔΔΕ Πειραιά.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο Dr. Theodore Endreny, διακεκριμένος Καθηγητής-Διευθυντής του Τμήματος Environmental Resources Engineering του College of Environmental Science and Forestry – State University of New York (SUNY-ESF) και Fulbright Distinguished Chair in Environmental Science 2016 και η Anna Henderson Endreny, Βιολόγος – Εκπαιδευτικός, PhD “Science Education”.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/aeR7wUOS7n, ως τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2016.  Θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλλουν παρουσίαση poster με το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσής τους (με σύντομη περίληψη στα Αγγλικά).

Για το πρόγραμμα κάντε κλικ: Πρόγραμμα Επιμορφωτικού Σεμιναρίου.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s