The amazing life of Plants!

Plants are intelligent! Would you like your students to appreciate that? This collection is the ideal way to introduce your students to the secret world of plants and make them […]

Read Article →

TES webinar: Blendspaces to boost 21st century skills to your students!

Using EdTech to Supercharge Student Inquiry and Multimedia Literacy SkillsMarch 14, 7pm EST | 6pm CST | 4pm PST In the digital age, inquiry and problem-solving can span across a […]

Read Article →

Νόσος του Έμπολα

Εργασία από το μαθητή του Γ1 Νικηφόρο Βαβουράκη για την ιστορία, τη μετάδοση, τα συμπώματα και την πρόληψη της νόσου του Έμπολα. Νόσος του Έμπολα

Read Article →

Εργασίες των μαθητών της Γ Γυμνασίου για τον εγκέφαλο

Παρακάτω θα βρείτε εργασίες των μαθητών της Γ Γυμνασίου του σχολείου μας σχετικά με τον εγκέφαλο και τις εξαρτησιογόνες ουσίες, το στρες και την εγληματικότητα. 1. Εγκέφαλος και στρες 2. αλκοόλ και […]

Read Article →

Εργασίες μαθητών της Β Γυμνασίου για το Περιβάλλον

Παρακάτω θα βρείτε εργασίες των μαθητών της Β Γυμνασίου του σχολείου μας για τα περιβαλλοντικά προβλήματα σε μορφή video.

Read Article →